Van de voorzitter

De maand maart is weer aangebroken en in het buurthuis zijn de activiteiten weer in volle gang. De bezettingsgraad van het buurthuis is op dit moment erg hoog en dat is goed voor de buurtvereniging. We zien steeds meer deelnemers bij de activiteiten en dat doet ons als bestuur goed. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de heren toiletten en mogen we trots zijn op deze moderne toiletten. Zowel de toiletten en de kranen zijn uitgevoerd met sensoren zodat er altijd een spoelbeurt is na gebruik en de kranen aan de wastafel niet blijven doorlopen. In de grote zaal is er een antenne geplaatst bij de muziek installatie zodat we daar ook radio kunnen opzetten als achtergrond muziek bij activiteiten.
Wat staat er de komende periode nog op de planning.
9 maart ('smiddags) is er weer een kaartdrive in Het Oor.
9 maart
('s avonds) komt gezelligheidskoor de Pelikaan een optreden verzorgen bij ons in Het Oor, kaarten kunt u bestellen bij het koor.
Maandag 18 maart
houd het bestuur haar ledenvergadering, komt allen om te zien hoe het afgelopen jaar verlopen is en hoe we vooruit kijken naar de toekomst.
30 maart
is er een darttoernooi’.
12 april komt toneelvereniging Door Vriendschap Verbonden uit Hollandscheveld het toneelstuk “Pas op voor de buren” bij ons spelen, het belooft weer een avond vol humor te worden.
13 april is er een PubQuiz. Daarnaast zijn natuurlijk onze reguliere activiteiten zoals vermeld in het boekje.
Op 29 april bestaat de buurtvereniging 25 jaar en dit zal gevierd worden op zaterdag 25 mei.
Overdag zullen er activiteiten zijn voor de jeugd en in de avond zal er een feestavond zijn. Zet deze datum alvast in uw agenda.
We zijn binnen de vereniging nog steeds op zoek naar vrijwilligers om het werk voor de bestaande vrijwilligers makkelijker te maken, dus heeft u het idee om ons te willen helpen meld u zich dan bij één van de bestuursleden of bij iemand van de activiteiten dan kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn. Denkt u van het lijkt mij ook wel mooi om een bestuursfunctie te doen binnen de vereniging dat kan ook, we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden, wil u meer informatie over wat een bestuursfunctie inhoud neem dan contact op met één van de bestuursleden die leggen het u graag uit.
Henri Klok